Jeremić: Čega se to plaši Aleksandar Vučić?

Jeremić: Čega se to plaši Aleksandar Vučić?

23/03/2017 Off By

PREDSEDNIČKI kandidat Vuk Jeremić upitao je danas premijera Srbije i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića “čega se plaši, kada istraživanja koje plasira u medije govore da on ima daleko preko 50 odsto podrške građana, dok je on (Jeremić) po tim istraživanjima tek četvrti ili peti”.
„Mislim da ta istraživanja nisu tačna i da razlog zbog čega je sva oštrica i svi resursi režima usmereni na mene upravo to što razumeju ko im je na ovim izborima najozbiljniji protivnik“, naglasio je Jeremić.
„Režim nastavlja sa specijalnim ratom i u njemu više ne bira nikakva sredstva. Policija nam ulazi u prostorije i popisuje ljude. Narodna banka Srbije je tražila od svih poslovnih banaka da im se dostave imena, adrese i matični brojevi građana Srbije koji su se usudili da naprave donaciju našoj kampanji“, rekao je Jeremić.
Jeremić je ukazao da se nastavlja do sada nezabeležena kampanja u medijima, ističući kao primer saopštenje Srpske napredne stranke, koje potpisuje potpredsednik te stranke Milenko Jovanov, u kojem je navedeno da “celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova supruga Nataša Jeremić”.
Predsednički kandidat Vuk Jeremić danas je u Kikindi, gde će razgovarati sa građanima i posetiti kancelariju svog lokalnog tima.(Press TimVJ)♦