Konferencija za medije Nataše Jeremić povodom klevete Milenka Jovanova potpredsednika SNS da diluje drogu

Konferencija za medije Nataše Jeremić povodom klevete Milenka Jovanova potpredsednika SNS da diluje drogu

21/03/2017 Off By

 

Rekao je da sam šefica narko klana a ja ne samo što nisam videla drogu već deset godina nisam popila ni čašu vina. Moj suprug i ja borimo se  da dobijemo bebu i vi znate koliko je to teško. Sada očekujem da mi podmetnu drogu i prvi put sam počela da se plašim. Vučić i njegovbas mafija već se služe teškim klevetama na račun mog muža nazivajući ga kriminalcem. Vi ćeete pisati kako oni kažu jer Vučić cenzuriše celu štampu

Ranka Čičak

SALA u izbornom timu Vuka Jeremića bila je puna novinara kada se u 11 sati pojavila Nataša Jeremić. Novinari koji su sedeli u Sali nisu znali da njiho0ve kolege iz Informera, Srpskog telegrafa i Studija B.ne mogu da uđu. Rečeno im je da akreditacije nisu  stigle na vreme i da su zakasnili. Međutim, pored njih je prošlo nekoliko takođe zakasnelih – među kojima Olja Bećković i Ljiljana Smajlović.

U Sali je Nataša Jeremić sa suzama u očima govorila o uvredi koju  i je  nanelo saopštenje Milenka Jovanova.

-Rekao je da sam šefica narko klana a ja ne samo što nisam videla drogu već deset godina nisam popila ni čašu vina. Moj suprug i ja borimo se  da dobijemo bebu i vi znate koliko je to teško. Sada očekujem da mi podmetnu drogu i prvi put sam počela da se plašim. Vučić i njegovbas mafija već se služe teškim klevetama na račun mog muža nazivajući ga kriminalcem. Vi ćeete pisati kako oni kažu jer Vučić cenzuriše celu štampu.

Tada je Nataša zaplakala.

Na pitanje Gordane Uzelac iz Pinka odakle stav da Vučić kontroliše štampu kada je ova sala Tima Jeremića puna, Nataša Nije znala da odgovori. Novinarka Pinka tada ju je potsetila na izjave njenog supruga, predsedničkog kandidata o kriminalnim radnjama Vučićevog brata, pa je opet nastala tišina. Nataša je tužno gledala i zaključiča: “Goco, ti si dobra novinarka, znam kako ti je i da moraš tako da govoriš“.

Pitala sam hoće li nataša tužiti. A ona je odgovorila da hoće i to Vučića.

Aleksandar Vučić se jutros izvinio građanima Srbije, govorio je o normalnoj i pristojnoj Srbiji. Šta na to reći? Ja kao građanka Srbije ne prihvatam njegovo izvinjenje i mislim da treba da se stidi zato što on stoji iza ovog saopštenja. U svakom slučaju je znao šta će pisati u ovom saopštenju. Van svake pristojnosti je što se oglašava i govori o pristojnoj i normalnoj Srbiji“, istakla je Nataša Jeremić.

Na moju primedbu da saopštenje nije potpisao Vučić, već potpredsednik Milenko Jovanov ona je zaključila da je Vučić sve znao.

Zatim su ušle Olja Bećković i Ljiljana Smajlović. Nataša je napustila govornicu, stala  mešu njih i nastavila da plače.

Polako smo pošli ali na izlaz iz zgrade dočekala nas je aktivistkinja Tima Vuka Jeremića. Rekla je da su vrata zaključana jer napolju Dragan Vučićević glavni urednik Informeraa preti i udara nogom u vrata.

Izašli smo na zadnja vratai zatekli kolege koji nisu mogli da uđu.

Tu je napravljena nova konferencija za medije. Tada je Vučićević objasnio da Jeremićev Tim drži konferenciju za medije samo za istomišljenike: „Žao mi je što nas predsednica UUNS Ljiljana Smajlović nije podržala.Prošla je pored nas kao „pored turskogh groblja“.