DosijeUmetnik: Od 16. marta izložba „3 in ​ ​​ONE“

DosijeUmetnik: Od 16. marta izložba „3 in ​ ​​ONE“

13/03/2017 Off By

 

Otvaranje izložbe je zakazano za četvrtak 16. marta u 19 časova u beogradskoj Noćnoj galeriji Petak koja se nalazi u Lominoj ulici 14

 

KREATIVNA fabrika, u okviru projekta DosijeUmetnik predstavlja izložbu „3 in ​ ​​ONE“, 3 umetnika.: Daniele Gavrilović, Bojane Bodiroge i Vladana Žervanova – Vamšija.

 Otvaranje izložbe je zakazano za četvrtak 16. marta u 19 časova u beogradskoj Noćnoj galeriji Petak koja se nalazi u Lominoj ulici 14.

 Bojana Bodiroga je rođena 21.oktobra1984. u Beogradu. Diplomirani inženjer mašinstva Univerziteta u Beogradu, smer hidroenergetika.Od avgusta 2016. godine aktivno se bavi 3D kolažom.

Vladan Žervanov – Vamši rođen je 1969. u Beogradu. Od 1995. radi kao ilustrator za knjige i časopise, stripove, storibordove za reklame i filmove. Radi umetničko oslikavanje figurica za kolekcionare table-top igara, a trenutno je zaposlen kao 2D artist u firmi koja pravi video igre. Bavi se fotografijom. Učesestvovao na više zajedničkih izložbi ilustracija i fotografija.

Daniela Gavrilović rođena 1972. godine. Nakon završenih studija za modni dizajn odlazi za Toronto, gde se profesionalno bavi dizajnom enterijera i komadnog nameštaja.

Izlagala je na mnogobrojnim izložbama u zemlji i svetu od kojih izdvaja: samostalne izložbe.

Izložba je otvorena do 23. marta