Jeremić: Vlast nema rešenje za RTB Bor

Jeremić: Vlast nema rešenje za RTB Bor

10/03/2017 Off By
Jeremić je naglasio da će mu kada postane predsednik jedan od prioriteta biti da pronađe respektabilnog i solidnog strateškog partnera u svetu za RTB Bor


PRILIKOM današnjeg obilaska Borskog okruga, kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić je izjavio da je RTB Bor, zbog načina na koji se
vodi, na žalost jedan od simbola ekonomskog, privrednog, ekološkog i moralnog posrnuća Srbije i naglasio da će mu kao predsedniku jedan od prioriteta biti da pronađe strateškog partnera za RTB Bor.
„Vlast ne može da nađe rešenje za ovaj problem, već se razmera katastrofe prikriva na sve moguće načine – medijskom  propagandom, uterivanjem straha, ali i kabadahijskim ponašanjem korumpiranog menadžmenta“, istakao je Jeremić.
„Od 2012. do danas finansijski gubici su utrostručeni, a svakodnevna krađa bakra i zlata se prikriva i prolazi nekažnjeno kroz direktno saučesništvo sa samim vrhom vlasti“, ukazao je Jeremić.
Jeremić je naglasio da će mu kada postane predsednik jedan od prioriteta biti da pronađe respektabilnog i solidnog strateškog partnera u svetu za RTB Bor.
„Moguće je RTB Bor preporoditi i to će biti moj prioritet, a svi oni koji su upropastili RTB Bor i koji su u tome bili saučesnici moraće da odgovaraju“, zaključio je Jeremić.