Jeremić: Pozivam Vučića na TV duel

Jeremić: Pozivam Vučića na TV duel

07/03/2017 Off By
 -Kao rezultat njegove petogodišnje vladavine danas se u Srbiji loše živi. Prosečna plata je niža nego 2012. godine, a troškovi života su veći. To su stvari o kojima treba da razgovaramo u ovoj kampanji, ali ne tako što se neko dere na novinare i zloupotrebljava svoju funkcijum rekao je predsednički kandidat Vuk Jeremić

-ALEKSANDAR VUČIĆ je u jučerašnjem višesatnom monologu na nacionalnoj televiziji izneo niz neistina. Ako je zaista hrabar i nema šta da krije, kao što tvrdi, pozivam ga na televizijski duel da mi u lice kaže šta ima i postavi pitanja na koja će dobiti odgovor“, izjavio je  Vuk Jeremić povodom intervjua premijera Aleksandra Vučića na Televiziji Pink.
-Tom prilikom i on će biti prinuđen da odgovori na pitanja koja mu se danas ne postavljanju – zašto zloupotrebljava funkciju premijera ikoristi državne resurse u svrhu kampanje. To isto važi i za njegove ministre i za mnoge druge državne funkcionere“, istakao je Jeremić. Jeremić je ukazao da je Vučić u proteklih pet godina dao more obećanja koje nije ispunio i da su to pitanja koja namerava da mu postavi.
-Kao rezultat njegove petogodišnje vladavine danas se u Srbiji loše živi. Prosečna plata je niža nego 2012. godine, a troškovi života su
veći. To su stvari o kojima treba da razgovaramo u ovoj kampanji, ali ne tako što se neko dere na novinare i zloupotrebljava svoju funkciju, rekao je Jeremić i naglasio da nas nekoliko nedelja deli od dana kada na naplatu dolaze lažna obećanje ove vlasti.