Ana Brnabić: 11 marta prvo izvlačenje u nagradnoj gri „Uzmi račun i pobedi“

Ana Brnabić: 11 marta prvo izvlačenje u nagradnoj gri „Uzmi račun i pobedi“

20/02/2017 Off By
Među nagradama, kako je rekla Ministarka, je i 50 automobila Fijat 500L, tri putovanja za Njujork za dve osobe, pet putovanja u Pariz za dve osobe i karte za Rolan Garos, kao i deset letovaja u Grčkoj za dve osobe

Ranka Čičak

UKUPNI fond 742 nagrade koje će biti dodeljene u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ je 135.344 miliona dinara, izjavila je danas ministarka za državnu upravu i lokalnu samouopravu Ana Brnabić.

Ona je na konferenciji za novinare izjavila da je oko 114,6 miliona dinara obezbeđeno iz budžeta dok je Vlada danas usvojila pravila nagradne igre i nagradni fond koji predviđa šest stana u Beogradu, od kojih četiri u naselju Braće Jerković, jedan od naselju Stepa Stepanović i jedan stan u izgradnji u Beogradu na vodi.

Među nagradama, kako je reklaMinistarka, je i 50 automobila Fijat 500L, tri putovanja za Njujork za dve osobe, pet putovanja u Pariz za dve osobe i karte za Rolan Garos, kao i deset letovaja u Grčkoj za dve osobe.

Ona je navela da su u fondu nagrada i lap top računari, frižideri, mobilni telefoni, televizori, kao i veš mašine.

Prema rečima Ane Brnabić, prvo izvlačenje nagrada biće u direktnom TV prenosu 11. marta na prvom programu RTS – a, a javnih izvlačenja biće još 18, 25. i 31. marta.

Kako je istakla, spisak svih dobitnika izvučenih nagrada biće objavljen u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od svakog izvlačenja

Brnabićeva je navela da je do sada pristiglo 1,2 miliona koverata sa po deset fiskalnih računa ili 10 slipova što je direktno doprinelo da se u budžet Srbije slije više od jedan milion evra poreza od PDV-a.