Nikolić: Ne odustajem od dogovora sa Vučićem!

Nikolić: Ne odustajem od dogovora sa Vučićem!

19/02/2017 Off By

 

Ne napadam nikoga, ne širim nikakve laži, ničijoj porodici ili bilo čijim prijateljima ne zagorčavam život ili ugrožavam slobodu. S pravom očekujem samo da objave i moje mišljenje, a ovih dana mediji su podeljeni na dovoljno objektivne i one koji služe nekome. Nikada nisam tražio niti imam medije koji bi objavljivali samo ono za šta im se učini da je u moju korist – kaže Nikolić za Kurir

PREDSEDNIK Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas za Kurir da ne odustaje od dogovora sa Aleksandrom Vučićem. On je istakao i da ne želi da komentariše napade na njega koji, kako kaže, traju danima.

– Svi koji me ovih dana provlače kroz blato koje su sami stvorili me ne interesuju i ne zaslužuju da im se obratim na bilo koji način. Većina dnevnih novina laže danima protiv mene. Na mene ništa ne može da utiče i opredeli me da odustanem od dogovora sa Aleksandrom Vučićem i SNS – poručuje Nikolić.

– Ne napadam nikoga, ne širim nikakve laži, ničijoj porodici ili bilo čijim prijateljima ne zagorčavam život ili ugrožavam slobodu. S pravom očekujem samo da objave i moje mišljenje, a ovih dana mediji su podeljeni na dovoljno objektivne i one koji služe nekome. Nikada nisam tražio niti imam medije koji bi objavljivali samo ono za šta im se učini da je u moju korist – kaže Nikolić.

On ističe da je dužan da zaštiti svoje prijatelje i porodicu.

– Neću se rastaviti sa svojom ljubavlju prema SNS i prijateljstvom prema Aleksandru Vučiću. Dužan sam da sada ugrožene svoje prijatelje, a naročito svoju porodicu i odrasle unuke sačuvam od uništavanja života. Hoću da pomognem da u Srbiji odmah prestane sukob koji je otpočeo pre raspisivanja izbora, zato što bismo posle izbora mogli da imamo Srbiju zauvek podeljenu – poručio je predsednik Nikolić.(Agencije)