Obeležan Dan državnosti uz suze predsednika Nikolića

Obeležan Dan državnosti uz suze predsednika Nikolića

15/02/2017 Off By

 

Ranka Čičak

SA suzama u očima  završio je predsednuik  Nikolić svoje obraćanje gostima na prijemu povodom dana državnosti Srbije: Predstavljam ponosno svoju zemlju i braninim njene interese pred svim građanima, pa i onima  koji su mislili da mi ne treba ukazivati poverenje. Svoj posao sam radio sa što manje pompe i buke.

-Vređan, omalovažavan, podcenjivan, ali nagrada su mi bile  uspešne realizacije i dobrobit svih građana. Svaki građanin bio mi je jednak. Zato sam svoj mandat započeo odrećući se stranke koju sam stvorio.

Na svečanom prijemu nije bilo ministara iz Vlade. Najveću pažnju novinara izazvao je prrmijer Aleksandar Vučić. Iako su važni gosi imali privilegiju da ne čekaju u redu kako bi pozdravili domaćina Nikolića. Premijer je stao u red. Novinari su ga snimali, pa je zagrljaj starog predsednika Srbije sa njim koji će verovatno biti budući, postao događaj dana.

Vučić je napustio prijem odmah posle Nikolićevog govora. Na izlazu iz sale sačekali su ga novinari, ali on je bio kratak. Rekao je da mu se govor dopao, da je bio prigodan.Kada su ga zamolili da ostane još malo s osmehom se izvinio i obećao prve izjave u petak, posle Glavnog odbora SNS.(Foto BERB)