Čekajući predsedničke izbore:  Dveri pitaju zašto Vučić  napada sve kandidate osim Šešelja?

Čekajući predsedničke izbore: Dveri pitaju zašto Vučić napada sve kandidate osim Šešelja?

20/01/2017 Off By

Prosto je neverovatno da mesec dana pre raspisivanja predsedničkih izbora vladajuća stranka nema svog kandidata za predsednika. To je moguće samo u banana-državi u koju je Vučić pretvorio Srbiju, glumeći kolonijalnog upravnika od koga sve zavisi i koji će jedini odlučivati o svemu – u dogovoru sa zapadnim centrima moći koji su ga doveli na vlast


GRAĐANI Srbije su žrtve političke farse Aleksandra Vučića koji već mesecima vodi predsedničku kampanju, a na Sretenje će nas udostojiti da nam saopšti u čije ime – svoje ili Tomislava Nikolića.
Za to vreme doveo je do perfekcije svoju specijalnost – obmanjivanje građana.

Vučić je za ovih pet godina pokazao da je apsolutno nesposoban da ispuni bilo koje svoje predizborno obećanje, a da bi to sakrio drži Srbiju u permanentnom vanrednom stanju, u neprestanoj predizbornoj atmosferi.
Svakoga dana nam poručuje „da ima posla i da ne razmišlja o izborima“, dok istovremeno svakodnevno brutalno napada sve predsedničke kandidate opozicije optužujući ih da svi zajedno rade samo protiv njega i dramatično najavljuje da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
Posebno smešno deluje kada posle oslobođenja Mlađana Dinkića od svih optužbi građane plaši praznim pričama da on jedini može da spreči „da neki mogu da kradu, da imaju ogromna primanja i da tajkuni upravljaju zemljom“.
Da li ste primetili da će Vučić napasti sve potencijalne predsedničke kandidate opozicije izuzev Vojislava Šešelja?
O kakvoj vrsti političkog dogovora o nenapadanju između njih dvojice se radi?
Da li je cilj Vučićeve predizborne kombinatorike da Šešelja po svaku cenu progura u drugi krug predsedničkih izbora, jer zna da Šešelj ne može da pobedi kandidata SNS?
Ključno pitanje glasi: Ako je Tomislav Nikolić, osnivač i prvi predsednik SNS, dobar predsednik Srbije – zašto SNS izbegava da ga ponovo kandiduje?
To deluje još čudnije imajući u vidu da Vučić nikada ne bi došao na sadašnju poziciju da Nikolić nije pobedio na predsedničkim izborima i prepustio mu vođenje stranke.
Zašto Vučić još nije podržao Nikolića, ako je zadovoljan njegovim radom?
Da li se to Vučić stidi Nikolića, odnosno da li se ispostavlja kao tačno ono što Dveri tvrde već pet godina – da je Tomislav Nikolić loš predsednik?
Prosto je neverovatno da mesec dana pre raspisivanja predsedničkih izbora vladajuća stranka nema svog kandidata za predsednika. To je moguće samo u banana-državi u koju je Vučić pretvorio Srbiju, glumeći kolonijalnog upravnika od koga sve zavisi i koji će jedini odlučivati o svemu – u dogovoru sa zapadnim centrima moći koji su ga doveli na vlast.
Može on da pravi neverovatne političke kombinacije i da maksimalno koristi svoje veštine za prljave kampanje i razapinjanje političkih protivnika lažima i klevetama, ali neće mu to mnogo pomoći na predstojećim izborima. Građanima je dosta šesnaestogodišnjeg dosovskog i Vučićevog uništavanja Srbije i naroda.
Došlo je vreme da se porazi korumpirani režim koji štiti interese tajkuna, kriminalaca, krupnih kapitalista, stranih banaka, MMF, NATO, Brisela, da se promeni politika i da interesi običnih ljudi i njihovih porodica budu na prvom mestu.(Press Dveri)