Dveri: Vučićev predizborni voz – uvod u vanredno stanje!

Dveri: Vučićev predizborni voz – uvod u vanredno stanje!

15/01/2017 Off By

Ulaskom Specijalne jedinice Kosova (ROSU), na sever Kosova i Metohije, Priština je počela stvaranje suvereniteta na celom KiM, a Vučić im je u tome pomogao


PREDIZBORNI voz Srpske napredne stranke koji je juče krenuo iz Beograda put Kosovske Mitrovice samo je još jedno u nizu političkih opsena i medijskih zamajavanja od strane Vlade Aleksandra Vučića. Nije isključeno ni da se ovakvim potezima želi izazvati vanredno stanje u državi i odložiti izbori kojih se Aleksandar Vučić uplašio jer predstavljaju početak kraja njegove vlasti.
Dodeljivanje telefonskog broja tzv. Kosovu kao nekakvoj nezavisnoj državi, sednica skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju koja je pre nekoliko dana bila zatvorena za javnost i izbegavanje da se tema KiM stavi kao jedina tačka posebne skupštinske sednice na aktuelnu temu već punih šest meseci – prave su slike odnosa ove vlasti prema KiM.
Ovo je sada samo još jedna u nizu medijskih predstava vlasti, moguće čak i dogovorenih sa Hašimom Tačijem koga su Vučićevi poslanici u lažnoj skupštini Kosova izabrali za predsednika lažne države.
Svima je jasno da je ulazak Specijalne jedinice Kosova (ROSU), na sever Kosova i Metohije, početak stvaranja suvereniteta na celom KiM od strane Prištine. ROSU na sever Kosova nije ušla od 2011. i sada je Vučić u dogovoru sa Tačijem i Briselom našao način kako da omogući šiptarskim vlastima da konačno okupiraju čitavo Kosovo i Metohiju, koje je on potpisivanjem Briselskog sporazuma već i predao.
Sa druge strane, Vučić je zbog političkih poena spreman da rizikuje živote građana. Skandalozno je da je spreman da ugrozi živote građana, i pusti Srbe da putuju vozom, koji Albanci tako lako mogu da miniraju, kako je on rekao da se i desilo. Gde je tu bezbednost našeg naroda na Kosmetu? Kako je to Vučić zaštitio Srbe na Severu Kosova i Metohije? Tako što je dozvolio da ROSU okruži srpski narod?
Vučić je neodgovoran premijer i povlači sulude poteze iz marketinških razloga, koji su izuzetno opasni i za građane i za državu.
Očito je da se približavaju izbori i da Vučićev režim ponovo pokušava da glumi patriotizam u režiranim sukobima sa Zagrebom i Prištinom. Srpski pokret Dveri stavlja Vučićevu vlast na jednostavan test patriotizma: ako Vam je zaista stalo do KiM – poništite antiustavne Briselske sporazume i vratite temu statusa KiM u SB UN gde imamo saveznike u Rusiji i Kini.
Vratite institucije države Srbije na KiM koje ste ukinuli i zasutavite dalju prodaju i uzurpaciju imovine Srba i države Srbije na teritoriji pokrajne. Dajte otkaze albanskim šefovima katastra, KPS-u i Javnim upravama u Gračanici i vratite ih pod nadležnost lokalne samouprave Republike Srbije. Obezbedite sigurnost i ekonomski prosperitet Srbima na KiM, pa onda šaljite vozove.
Ili prestanite više da zamajavate narod, povucite statiste poput Miše Vacića i ostalih koji su zaigrali u novom predizbornom spotu SNS. (Press Dveri)