Marinika Tepić: Đuriću, vreme je za ostavku

Marinika Tepić: Đuriću, vreme je za ostavku

14/01/2017 Off By

 

U vozu se nalazi i savetnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miša Vacić, osuđeni desničarski ekstremista. Vacić je ovo putovanje iskoristio da novinarima i drugim putnicima podeli svoje vizitkarte na kojima je jasno naznačena funkcija savetnika


 

Sa savetnikom: Marko Đurić i Miša Vacić

POLAZAK  voza „trobojka“ iz Beograda put Kosovske Mitrovice odgonetnuo je koliko su u laži kratke noge, ali ne i koliko ko ima debeo obraz, navodi Marinika Tepić, narodna poslanica i članica Predsedništva LSV, u pisanoj izjavi medijima:

„Naime, u vozu se nalazi i savetnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miša Vacić, osuđeni desničarski ekstremista. Vacić je ovo putovanje iskoristio da novinarima i drugim putnicima podeli svoje vizitkarte na kojima je jasno naznačena funkcija savetnika.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je krajem prošle godine postavila pitanje direktoru Kancelarije Marku Đuriću u vezi angažmana Vacića, ali je Đurić isprva tvrdio da nema informacije o njegovom statusu u instituciji koju vodi, da bi potom, pod pritiskom javnosti, potvrdio da je Vacić zaposlen u Kancelariji, ali ne kao njegov savetnik.

Pozivam Miloša Vacića da uruči vizit kartu Marku Đuriću i da obojica, konačno, razjasne ovo prikrivanje osuđenika na uslovnoj slobodi.

Nakon toga,očekujem od Đurića da odmah podnese ostavku