Anonimus Albanija upozoravaju Francusku: Oslobodite Haradinaja ili ćete platiti!

Anonimus Albanija upozoravaju Francusku: Oslobodite Haradinaja ili ćete platiti!

09/01/2017 Off By

 

Anonimus Albanija, između ostalog, navodi da će provokacije između Kosova i EU uzrokovati rat na Balkanu: “Upućeno francuskoj vladi. Mi smo Anonimus Albanija. Veoma smo razočarani vašim stavom o hapšenju gospodina Ramuša Haradinaja, jednog od naših heroja. On je doprinio oslobođenju Kosova 1998. godine


 

ANONIMUS ALBANIJA je poslala snažnu poruku Francuskoj u kojoj traže oslobađanje lidera AAK-a, Ramuša Haradinaja. Na video snimku postavljenom na YouTube kanalu oni kažu da su jako razočarani odlukom francuskih vlasti kada je reč o hapšenju Haradinaja, a ne ustručavaju se da ukoliko se nešto suprotno dogodi, ova država će platiti za to.

Anonimus Albanija, između ostalog, navodi da će provokacije između Kosova i EU uzrokovati rat na Balkanu: “Upućeno francuskoj vladi. Mi smo Anonimus Albanija. Veoma smo razočarani vašim stavom o hapšenju gospodina Ramuša Haradinaja, jednog od naših heroja. On je doprinio oslobođenju Kosova 1998. godine. Kosovo je nezavisna država i nije deo Srbije. Vi podrivate dijalog između Kosova i EU. Vaše provokacije će uzrokovati rat na Balkanu. Zato, nemojte se igrati sa nama. Ne bi trebalo da izručite Haradinaja u Beograd, jer ćete biti u ratu sa nama i Albancima. Ne zaboravite, oslobodite gospodina Haradinaja, ili će platiti za ovo. Mi smo Anonimus Albanija. Mi ne opraštamo, ne zaboravljamo. Čekajte nas!”, stoji u poruci Anonimus Albanija, prenosi portal “Indeksonline”.