LSV: Sramno i opasno što je Vacić savetnik

LSV: Sramno i opasno što je Vacić savetnik

23/12/2016 Off By

 

Sve i da ostavimo po strani što je dovođen u vezu sa napadom na policajca, dovoljno je samo imati u vidu da je reč o čoveku koji je osuđen zbog mržnje i posedovanja oružja.  Čoveku koji nikada nije revidirao svoje stavove kojima širi i potpaljuje diskriminaciju. Čoveku koji je podizao nacionalističke teretane


 

NARODNA poslanica i članica Predsedništva LSV Marinika Tepić u pisanoj izjavi komentariše imenovanje Miša Vacića za savetnika Marka Đurića:

„Činjenica da Miša Vacić savetuje Marka Đurića kao direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju, uvreda je za sve građane, a opasnost po dijalog Beograda i Prištine.

Sve i da ostavimo po strani što je dovođen u vezu sa napadom na policajca, dovoljno je samo imati u vidu da je reč o čoveku koji je osuđen zbog mržnje i posedovanja oružja.  Čoveku koji nikada nije revidirao svoje stavove kojima širi i potpaljuje diskriminaciju. Čoveku koji je podizao nacionalističke teretane.

Ovaj zaljubljenik u Ratka Mladića i Vladimira Putina bio je na čelu „SNP 1389“ kada je ta organizacija uspela da se izvuče od zabrane pred Ustavnim sudom.

Dakle, za platu od poreza građanki i građana ove zemlje, taj čovek savetuje direktora vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju.“, piše Marinika Trepić.(Press LSV)