HUMAN GEST DESIMIRA JAŠAREVIĆA

28/11/2014 Off By

VOJSKA SRBIJE ⇒ Prema rečima predstavnika porodice Jašarević, čiji članovi već dugo godina žive i rade u Holandiji, odlučili su da medicinsku opremu, koja je bila deo nedavno zatvorene privatne bolnice u njihovom vlasništvu, doniraju vojnoj ambulanti u svom rodnom gradu Kruševcu

Press služba MinistarstvaDUS_1194

U AMBULANTI kruševačke kasarne „Car Lazar“ danas je potpisan ugovor o donaciji medicinske opreme između Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i preduzeća „Jašarević Rinske Agnes“. Potpisivanju je prisustvovao ministar odbrane Bratislav Gašić sa saradnicima.
Ugovor o donaciji potpisali su načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general prof. dr Zoran Popović i preduzetnik Desimir Jašarević, a vrednost donacije je oko 20 hiljada evra.
Prema rečima predstavnika porodice Jašarević, čiji članovi već dugo godina žive i rade u Holandiji, odlučili su da medicinsku opremu, koja je bila deo nedavno zatvorene privatne bolnice u njihovom vlasništvu, doniraju vojnoj ambulanti u svom rodnom gradu Kruševcu.
– Sa velikim zadovoljstvom sam odlučio da opremu poklonim vojsci, jer znam da će biti upotrebljena na pravi način za lečenje pacijenata –istakao je  Desimir Jašarević dodajući da je porodica Jašarević, u prethodnim godinama, više puta donirala medicinsku opremu širom regiona. <


DOGAĐAJI

vojislavseseljOsjeckaTV1KAKO JE HRVATSKI NACIONALISTA ANTO KOVAČEVIĆ OMOGUĆIO ŠEŠELJU DA SE JAVI NA OSIJEČKOJ TV

Zaobilazni put do javnosti DOGAĐAJI ⇒“Nikolić, Vučić i Dačić tresu se od straha. Takvim izjavama oni se sami

 

vs2711KONFERENCIJA ZA MEDIJE VOJISLAVA ŠEŠELJA

Iz Srbije će morati na silu da me vrate u Hag “Moguće je da Tomislav Nikolić i Aleksanda

 

stefan2711STEFANOVIĆ RAZGOVARAO SA ŠEFOM EULEKSA NA KOSOVU MEUČIJEM

Ko je ubio žandarma Stevana Sinđelića? KOSOVO ⇒ Stefanović i Meuči razgovarali su o merama koje je neophodno