Izjava državne sekretarke MUP-a  Jane Ljubičić

Izjava državne sekretarke MUP-a Jane Ljubičić

21/11/2016 Off By

Predsednik Vlade Srbije nikada nije rekao da nećemo primenjivati Zakon, već da se traži najbolji način za rešenje ove situacije, da bi se izbegli mogući sukobi i destabilizacija u Novom Pazaru


SAŠA JANKOVIĆ po ko zna koji put jasno stavlja do znanja da je počeo predsedničku kampanju. Istovremeno, njegov selektivni pristup opet izbija u prvi plan i tako potvrđuje da za njega, nisu svi građani jednaki.

Licemerno je što “zaštitnik” te zgrade u Novom Pazaru nije primećivao pre 5,6,7 godina kada su njegovi politički istomišljenici bili na vlasti. Pored licemerja, Janković ide korak dalje i ujedno obmanjuje javnost.

Predsednik Vlade Srbije nikada nije rekao da nećemo primenjivati Zakon, već da se traži najbolji način za rešenje ove situacije, da bi se izbegli mogući sukobi i destabilizacija u Novom Pazaru.
Međutim, ostaje nejasno da li Janković svojom izjavom priziva nemire i nestabilnost u Novom Pazaru ili se dodvorava nekom biračkom telu.

Šta god da mu je namera, skandalozno je što političar Janković sve češće obesmišljava i zloupotrebljava funkciju Zaštitnika građana.(Press MUPA)