Nenad Čanak: Šešelj sa svojim šljamom počeo predsedničku kampanju

Nenad Čanak: Šešelj sa svojim šljamom počeo predsedničku kampanju

11/11/2016 Off By

 

Danas u parlamentu snose odgovornost i svi oni koji su odbili zahtev Lige socijaldemokrata Vojvodine  2000. godine da se zabrani rad SRS i još nekolicini stranaka, te godinama svesno sprečavali sprovođenje Zakona o lustraciji sve dok on nije zastareo


 

PREDSEDNIK Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, povodom skandala na sednici Odbora za evropske integracije, kada Radikali i Dveri nisu dozvolili ambasadoru EU, Majklu Devenportu da poslanicima predstavi Izveštaj EK o napredovanju Srbije, dao je medijima pisanu izjavu. Navidi;

„Sasvim je jasno da je jučerašnjim bestidnim maltretiranjem i vređanjem Majkla Devenporta, žrtvujući ugled države i njenog parlamenta, Vojislav Šešelj počeo svoju predsedničku kampanju.

Upravo to su Šešelj i njegovi zlikovci – čopor krvoločnih zapuštenih primata, koji urlaju na jednog čoveka i u parlamentu vređaju gosta iz strane zemlje.

Tragovi su im još krvavi od sveg zla koje su naneli mračnih devedesetih, a hoće da nas ponovo posvađaju sa svim preostalim civilizovanim svetom.

Šljam i polusvet izašao iz tame da ponovo povede zemlju u ludilo, sramotu, beznađe i ratove. Da na svim stratištima i zgarištima pravi nova stratišta i zgarišta.

A za to što su danas u parlamentu snose odgovornost i svi oni koji su odbili zahtev Lige socijaldemokrata Vojvodine  2000. godine da se zabrani rad SRS i još nekolicini stranaka, te godinama svesno sprečavali sprovođenje Zakona o lustraciji sve dok on nije zastareo.

Takođe, jednaku, ako ne i veću odgovornost ima i Haški tribunal koji jedanaest godina nije bio u stanju da osudi Šešelja i da ga stavi iza rešetaka, gde mu je mesto.