KAKO JE HRVATSKI NACIONALISTA ANTO KOVAČEVIĆ OMOGUĆIO ŠEŠELJU DA SE JAVI NA OSIJEČKOJ TV

27/11/2014 Off By

Zaobilazni put do javnosti

DOGAĐAJI ⇒“Nikolić, Vučić i Dačić tresu se od straha. Takvim izjavama oni se sami teše. Blokirali su me ovde na nacionalnim medijima, ali ja sam pronašao zaobilazni put da prodrem u javnost, a to je bilo preko Hrvatske. Dovoljno je bilo da izdam jedno saopštenje i da se Hrvati upecaju kao som na durdubak i da krene kampanja protiv mene”, rekao je Šešelj

RedakcijavojislavseseljOsjeckaTV1

VOJISLAV Šešelj, javio se u studio emisije Bujica na Osječkoj televiziji. Odmah na početku emisije Šešelj je prokomentarisao izjavu Ivice Dačića koji ga je nazvao “marginalnim političarem kojem ne treba davati toliku pažnju”.
“Nikolić, Vučić i Dačić tresu se od straha. Takvim izjavama oni se sami teše. Blokirali su me ovde na nacionalnim medijima, ali ja sam pronašao zaobilazni put da prodrem u javnost, a to je bilo preko Hrvatske. Dovoljno je bilo da izdam jedno saopštenje i da se Hrvati upecaju kao som na durdubak i da krene kampanja protiv mene”, rekao je Šešelj.
Šešelj je kazao kako podržava Ivu Josipovića u kandidaturi za novi predsednički mandat. Tvrdi da je bio u kontaktu s njegovim saradnicima koji su ga potaknuli da izda takvo saopštenje kako bi se Josipović “eksponirao kao nacionalist u Hrvatskoj javnosti”.
“Ivu Josipovića cenim kao i njegovog oca koji je bio partizan i oficir”, rekao je Šešelj. Dodao je kako je pod komandom oca Ive Josipovića streljan veliki broj ustaša, franjevačkih fratara, ali i žene i deca.
“Kada takvi ljudi krenu da ubijaju oni se teško zaustavljaju”, rekao je je Šešelj.
Na komentar voditelja Velimira Bujanca da ne mogu “opravdavati ubijanja žena i dece” Šešelj je odgovorio: “Pa nemojte mene napadati, nisam ja to radio nego otac Ive Josipovića”.
“Tako je Vojo”, dobacio je Anto Kovačević koji je razgovor Bujanca i Šešelja pratio sa smiješkom na licu.
Inače Anto Kovačević je veliki prijatelj Vojislava Šešelja iz vremena kada su zajedno bili u Zeničkom zatvoru. I posle zatvora družili su se i Kovačeviću nije smetalo što se Šešelj predstavlja kao srpski nacionalista a Šešelju nije smetalo to što je Anto Kovačević bio hrvatski nacionalist. Ustvari javljanje Vojislava Šešelja na Osiječkoj TV organizovao je sam Anto Kovačević.
U emisiju se javio i Denis Šešelj. Počeo je priču o poreklu prezimena Šešelj. Javio se i Stevo Culej – Stiv koji je odmah na početku Šešelja nazvao “spodobom”.<


DOGAĐAJI

 

vs2711KONFERENCIJA ZA MEDIJE VOJISLAVA ŠEŠELJA

Iz Srbije će morati na silu da me vrate u Hag “Moguće je da Tomislav Nikolić i Aleksanda

 

stefan2711STEFANOVIĆ RAZGOVARAO SA ŠEFOM EULEKSA NA KOSOVU MEUČIJEM

Ko je ubio žandarma Stevana Sinđelića? KOSOVO ⇒ Stefanović i Meuči razgovarali su o merama koje je neophodno

 

 

542309_vucic-nagrada_fPREMIJER SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ PRIMIO NAGRADU ZA DOPRINOS RAZVOJU SRBIJE

Vučić: koliko god da se trudim neću moći da stignem prosečnog Japanca NAGRADE ⇔ Vučić je na dodeli

vladan_keljevic_web1ODRŽAN PROTEST ZBOG VISOKOG POREZA U PANČEVU

Zapošljavaju nove činovnike i podižu poreze   POREZI ⇒ Porez na prosečan stan je prošle godine iznosio 2.500