Izborna skupština DS: Nema  više izvinjavanja

Izborna skupština DS: Nema više izvinjavanja

29/10/2016 Off By
“Mi smo ‘Zoranova stranka’, mi smo stranka mladih, modernizacije, perspektive, novih tehnologija. Mladi nisu samo naša budućnost, već moraju biti i naša sadašnjost”, rekao je predsednik DS-a

BEOGRAD.- Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da je ta stranka pravila greške u prošlosti, ali da se više neće izvinjavati, jer ne postoji ništa dobro u zemlji a da u to nije “utkan” DS.

“Nećemo se više izvinjavati, hodaćemo uspravno, jer nemamo čega da se stidimo”, rekao je Šutanovac na Izbornoj skupštini stranke, na kojoj je pozvao sve članove da se udruže u nameri da budu promena koja je potrebna društvu.

Šutanovac je izneo niz kritika na račun vlasti u Srbiji rekavši da zemlju vode “ljudi sa lažnim diplomama, statistikama, reformama… koji ukidaju subvencije za poljoprivredu, a uvode akcize za struju…”.

Četiri godine traje propadanje, koje mora da se zaustavi, rekao je Šutanovac.

“Mi smo ‘Zoranova stranka’, mi smo stranka mladih, modernizacije, perspektive, novih tehnologija. Mladi nisu samo naša budućnost, već moraju biti i naša sadašnjost”, rekao je predsednik DS-a.

Prema njegovim rečima, protivnici su im neiskreni evropejci i antievropejci, koji se drugačije predstavljaju.

Kako je rekao, “čuo je” da je lider SNS-a Aleksandar Vučić mnogo veliki i na to dodao: “Nije on veliki, samo stvara velike probleme”.

Posle obraćanja Šutanovca, skupština stranke zatvorena je za javnost, a sledi izbor stranačkih organa i funkcionera.(Agencije)