TURISTIČKA ORGANIZACIJA SRBIJE NA 5. SAJMU OMLADINSKOG TURIZMA U NOVOM SADU

TURISTIČKA ORGANIZACIJA SRBIJE NA 5. SAJMU OMLADINSKOG TURIZMA U NOVOM SADU

06/07/2016 Off By

 

Pored upoznavanja sa turističkom ponudom za mlade na teritoriji Balkana, svi koji dođu na sajam moći će da se informišu o tome kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata koji promovišu najatraktivnije destinacije. OPENS Youth Fair će na jednom mestu okupiti sva mladima privlačna mesta u regionu, najrazličitije festivale i manifestacije


Sandra Vlatković

U OKVIRU Petog regionalnog sajma omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016, Turistička organizacija Srbije predstavlja sve one turističke potencijale u ponudi naše zemlje namenjene mladih.

Peti regionalni sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016 održava se na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 5. i 6. jula, neposredno pred EXIT festival, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta. Kao i svake godine, posetioci besplatno mogu da uživaju u raznovrsnim sadržajima Sajma, oba festivalska dana u trajanju od 18 do 22 časa.

Pored upoznavanja sa turističkom ponudom za mlade na teritoriji Balkana, svi koji dođu na sajam moći će da se informišu o tome kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata koji promovišu najatraktivnije destinacije. OPENS Youth Fair će na jednom mestu okupiti sva mladima privlačna mesta u regionu, najrazličitije festivale i manifestacije.

Cilj sajma je da se kroz zajedničku regionalnu promociju Balkan pozicionira kao jedna od primamljivih destinacija za mlade na svetu. Omladinski turizam predstavlja veliki potencijal za sve države regiona Zapadnog Balkana.♦