Bogat ulov na Gradini: u dva navrata zapčenjeno 7 kilograma droge

Bogat ulov na Gradini: u dva navrata zapčenjeno 7 kilograma droge

30/06/2016 Off By

 

U jednom paketu bilo je spakovano 5.604 grama opojne droge za koju se sumnja da je heroin.- U akumulatoru automobila „alfa romeo“ pronađeno još dva kilograma droge


PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova su na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u Srbiju, u saradnji sa carinom, zaplenili više od pet kilograma heroina i uhapsili jednu stanovnicu Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Heroin je pronađen u koferu sa duplim dnom, u autobusu crnogorskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na relaciji Istanbul – Bijelo Polje. U jednom paketu bilo je spakovano 5.604 grama opojne droge za koju se sumnja da je heroin.

Osumnjičeni H.Z. (1965) će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

heroinnova2Na carinskom prelazu Gradina policija i carina pronašli su i zaplenili još dva kilograma materije za koju se sumnja da je heroin.

Heroin, spakovan u četiri paketa, pronađen je u akumulatoru automobila „alfa romeo“, kojim je upravljao N. D. (1970) iz Beograda.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, N. D. je uhapšen.

On će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu. (Press MUPA)♦