Beograd: “uvozili” drogu sa Kosova

Beograd: “uvozili” drogu sa Kosova

09/06/2016 Off By

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje droge na autoputu Beograd – Niš, a policija je prilikom pretresa vozila, koje je koristio osumnjičeni I.Č., u rezervnom točku pronašla četiri paketa marihuane, težine 4,2 kilograma


PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova presekli su još jedan lanac krijumčarenja narkotika, zaplenili više od četiri kilogama marihuane i uhapsili dve osobe.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su I.Č. (1970) i U.U. (1978).

Postoje osnovi sumnje da su I.Č. i U.U., u dužem vremenskom periodu, krijumčarili marihuanu iz AP Kosovo i Methohija na teritoriju centralne Srbije i Beograda gde je obavljana dalja preprodaja.

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje droge na autoputu Beograd – Niš, a policija je prilikom pretresa vozila, koje je koristio osumnjičeni I.Č., u rezervnom točku pronašla četiri paketa marihuane, težine 4,2 kilograma.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.(Press MUPA)♦