SPS se ponudila – čeka se odluka SNS

SPS se ponudila – čeka se odluka SNS

27/05/2016 Off By

Dačić je istakao da je u najboljem interesu Srbije da se nastavi saradnja sa Vučićem i SNS i da su do sada ostvareni veoma značajni rezultati, “od ekonomskih reformi do poboljšanja međunarodnog položaja zemlje”, saopšteno je posle sednice predsedništva socijalista


PREDSEDNIŠTVO Socijalističke partije Srbije danas je jednoglasno odlučilo da će prihvatiti poziv Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke (SNS) za razgovor o budućoj Vladi Srbije, ukoliko taj poziv bude upućen, izjavio je predsednik SPS Ivica Dačić.

On je istakao da je u najboljem interesu Srbije da se nastavi saradnja sa Vučićem i SNS i da su do sada ostvareni veoma značajni rezultati, “od ekonomskih reformi do poboljšanja međunarodnog položaja zemlje”, saopšteno je posle sednice predsedništva socijalista.

Dačić je izrazio uverenje da Srbija može ostvariti veliki napredak u naredne četiri godine i da je SPS u potpunosti spreman da doprinese političkoj stabilnosti zemlje, “što podrazumeva punu posvećenost i odgovornost za rad i rezultate buduće Vlade ukoliko budu u njoj učestvovali”.

Predsedništvo SPS je podržalo Predlog programa buduće Vlade koji je Vučić izložio u deset tačaka, navodi se u saopštenju.(Beta)♦