Zagrebačka policija privela navijače Crvene zvezde

Zagrebačka policija privela navijače Crvene zvezde

08/04/2016 Off By

Hrvatski mediji navode da iz Policijske uprave nisu potvrditi informaciju objavljenu u nekim medijima po kojoj je grupa navijača Crvene zvezde povukla kočnicu na vozu u blizini Ciboninog tornja nakon čega su iskočili iz voza i razbežali se


 

ZAGREBAČKA policija je danas uhapsila više desetina navijača Crvene Zvezde u Badalićevoj ulici i kod njih je pronađena određena količina pirotehničkih sredstava, potvrđeno je iz PU Zagreba.

Hrvatski mediji navode da iz Policijske uprave nisu potvrditi informaciju objavljenu u nekim medijima po kojoj je grupa navijača Crvene zvezde povukla kočnicu na vozu u blizini Ciboninog tornja nakon čega su iskočili iz voza i razbežali se.

Međutim, iz policije je rečeno da su kod više navijača pronašli pirotehenička sredstva i da su svi oni privedeni i da se trenutno ispituju.

Iz policije nisu mogli da kažu o koliko se tačno navijača radi niti koliko će navijača Crvene zvezde prisustvovati utakmici 14. kola E grupe košarkaške Evrolige protiv Cedevite koja se večeras početkom u 19 časova igra u KC Dražen Petrović.

Ova utakmica koja je rezultatski nebitna došla je u interes javnosti jer je vodstvo Cedevite odlučilo da celokupni prihod od ulaznica ide za obnovu vodotornja u Vukovaru.(Agencije)♦