Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

03/04/2016 Off By

U TOKU JE I OBDUKCIJA, A KAKO RTS SAZNAJE, PO SVEMU SUDEĆI SE RADI O UBISTVU, JER SU NA TELU JELENE MARJANOVIĆ (1983) VIDLJIVE POVREDE NANETE OŠTRIM PREDMETOM


 

TELO pevačice Jelene Marjanović koja je juče nestala na nasipu u Borči, pronađeno je u kanalu na Paliluli, potvrdio je ministar policije Nebojša Stefanović. Najverovatnije se radi o ubistvu, saznaje RTS.


 

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je dobio potvrdu da je policija pronašla telo žene u kanalu na teritoriji opštine Palulula.

“Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći”, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija.

Istraga je u toku, a policija ne saopštava nikakve detalje.

U toku je i obdukcija, a kako RTS saznaje, po svemu sudeći se radi o ubistvu, jer su na telu Jelene Marjanović (1983) vidljive povrede nanete oštrim predmetom.

Njen nestanak prijavljen je policiji sinoć oko 20 časova, pošto se oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno su pretraživali teren u Borči, gde je poslednji put viđena.(Agencije)♦


POVEZANE VESTI:

nestala-jelena-marjanovicNestala pevačica Jelena Marjanović

JELENA JE VISOKA OKO 170 CENTIMETARA, SREDNJE TELESNE KONSTITUCIJE, CRNE DUGE KOSE I TAMNIJIH OČIJU. U TRENUTKU NESTANKA NA SEBI JE IMALA DONJI DEO TRENERKE CRNE BOJE, GORNJI DEO PLAVO-BELE BOJE I LJ…