Na putu Novi Sad – Subotica u gepeku policija pronašla marihuanu spakovanu u 27 paketa

Na putu Novi Sad – Subotica u gepeku policija pronašla marihuanu spakovanu u 27 paketa

19/03/2016 Off By
(ilustracija)

POLICIJA JE U BEOGRADU, ZBOG POSTOJANJA OSNOVA SUMNJE DA JE POČINIO KRIVIČNO DELO NEOVLAŠĆENA PROIZVODNJA I STAVLJANJE U PROMET OPOJNIH DROGA, UHAPSILA D.M. (1968) KOD KOGA JE PRILIKOM PRETRESA STANA PRONAŠLA 115,18 GRAMA HEROINA


Info: PRESS BIRO MUPA

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u dve odvojene akcije uhapsili su dve osobe i zaplenili više od 27 kilograma marihuane i 115 grama heroina.


 

Policija je u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapsila D.M. (1968) kod koga je prilikom pretresa stana pronašla 115,18 grama heroina.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici u saradnji sa Bezbednosno – informativnom agencijom, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapsili su A.M. (1979) iz Prizrena.

Prilikom pregleda vozila na državnom putu Novi Sad – Subotica policija je u gepeku pronašla 27.689 grama marihuane spakovane u 27 paketa.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.♦