Izbori 2016: Opštinski odbor SDPS-a Titel prešao u LSV

Izbori 2016: Opštinski odbor SDPS-a Titel prešao u LSV

06/03/2016 Off By
Dobrodošlica: Predstavnici SDPS u prostorijama LSV

 

– POSLEDNJIH ŠEST MESECI SMO TRPELI PRITISKE I UCENE, A OD PRE 4 – 5 DANA SMO BILI JOŠ PRITISNUTI DA MORAMO DA IDEMO NA LISTU SA SNS, ŠTO MI NISMO ŽELELI – KAZAO JE BELDI NAKON POTPISIVANJA PRISTUPNICE LSV


 

Info: PRESS LSV

 

KOMPLETAN Opštinski odbor (OO) Socijaldemokratske partije Srbije Titel prešao je u Ligu socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik OO LSV Titel Dejan Kulja istakao je da su ova dva odbora imala sličnu politiku na lokalu, zbog čega je i došlo do kolektivnog prelaska sada već bivših članova SDPS-a u LSV, a sve sa ciljem da se unapredi život građana opštine Titel.

Doskorašnji predsednik OO SDPS Beldi Vilmoš je napomenuo da su se na prelazak u Opštinski odbor LSV odlučili jer nisu želeli više da trpe ucene i pritiske pod kojima su bili poslednjih šest meseci.

– Poslednjih šest meseci smo trpeli pritiske i ucene, a od pre 4 – 5 dana smo bili još pritisnuti da moramo da idemo na listu sa SNS, što mi nismo želeli – kazao je Beldi nakon potpisivanja pristupnice LSV.

Zamenik šefa Izbornog štaba Bačka LSV Duško Radaković je naglasio i da je neupitna bliskost sada već bivših članova SDPS-a i LSV, ne samo kada je u pitanju opština Titel. On je dodao i da su novi članovi LSV iz Titela u Ligi prepoznali stavove kojima i oni sami teže, kao što su autonomija Vojvodine, antifašizam i visok nivo aktivizma.

Radaković je čestitao novim članovima Lige na dobrom izboru i obećao im puno rada. Dodao je i da očekuje da će pojačani Opštinski odbor LSV Titel na predstojećim izborima napraviti odličan rezultat i da će njihov kvalitet prepoznati meštani, te da će imati priliku da pokažu građanima i građankama kako može da se radi drugačije i kvalitetnije u njihovom interesu.♦