Lazarevac: uhapšen pljačkaš menjačnice

Lazarevac: uhapšen pljačkaš menjačnice

26/02/2016 Off By
Lazarevac

OSUMNJIČENI J. R. JE ZAJEDNO SA JOŠ JEDNOM OSOBOM ZA KOJOM SE TRAGA, OKO 17.30 ČASOVA DOŠAO DO MENJAČNICE I UZ PRETNJU PIŠTOLJEM OD RADNICE TRAŽIO DA OTVORI VRATA. POŠTO SE ONA OGLUŠILA NA NJEGOV ZAHTEV, ON JE, DA BI JE ZAPLAŠIO, KROZ ŠIBER PUCAO PORED NJE


Info: PRESS BIRO MUPA

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J. R. (1977), zbog postojanja osnova sumnje da je 24. decembra 2015. godine, izvršio krivično delo razbojništva u jednoj menjačnici u Lazarevcu.

Osumnjičeni J. R. je zajedno sa još jednom osobom za kojom se traga, oko 17.30 časova došao do menjačnice i uz pretnju pištoljem od radnice tražio da otvori vrata. Pošto se ona oglušila na njegov zahtev, on je, da bi je zaplašio, kroz šiber pucao pored nje.

Uplašena, radnica je otvorila vrata menjačnice, u koju je potom ušao drugi osumnjičeni, oduzeo izvesnu sumu dinarskog i deviznog novca, a potom pobegao.

J. R. je priveden dežurnom osnovnom javnom tužiocu u Lazarevcu, a protiv njega biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekslpozivnih materija♦