Pripremaju se Sajmovi automobila i motocikala: bentli u prvoj poseti Beogradu

Pripremaju se Sajmovi automobila i motocikala: bentli u prvoj poseti Beogradu

26/02/2016 Off By

U SARADNJI SA SRPSKOM ASOCIJACIJOM UVOZNIKA VOZILA I DELOVA I KOMPANIJOM DDOR NOVI SAD, GENERALNIM SPONZOROM OVE MANIFESTACIJE, ORGANIZATOR BEOGRADSKI SAJAM PONUDIĆE KOMPLETNU AUTOMOTIVNU INDUSTRIJU, NAJRAZNOVRSNIJU MOGUĆU PALETU PERFORMANSI, DIZAJNERSKIH I TEHNIČKO-TEHNOLOŠKIH INOVATIVNIH REŠENJA


Info: STEVO BATIĆ

SPEKTAKULARNA mašina, koja pokreće 5. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, spremna je za start. Ovaj najreprezentativniji i najrobusniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije predstaviće se posetiocima tokom sedam dana, od 17. do 23. marta 2016. godine, u čak šest hala Beogradskog sajma.

U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i kompanijom DDOR Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije, organizator Beogradski sajam ponudiće kompletnu automotivnu industriju, najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja.
Najavljen je rekordan broj automobilskih brendova, među kojima će, nema nikakve sumnje, najveću pažnju privući već tradicionalna iznenađenja u premium segmentu, koji će, sa svojom aktuelnom ponudom, predvoditi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Infinity. Tako će, svim svojim sjajem i neverovatnim performansama, i to u svom prvom pojavljivanju na Beogradskom sajmu, posetioce sigurno očarati i ekskluzivni svetski brend Bentley.
Svi vodeći svetski proizvođači, odnosno brendovi automobila i lakih privrednih vozila, koji posluju na domaćem tržištu, biće posetiocima na raspolaganju u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.
Brojna iznenađenja spremna su i za ljubitelje motocikala, jer se na sajam Motopassion vraćaju neki renomirani brendovi. Uz već tradicionalno prisutne svetske motociklističke veličine kao što su Harley Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Sym, Sprint i marke iz Piaggio Grupe (Vespa, Gilera, Aprilia, Piaggio, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi), posle dugogodišnje pauze domaćoj publici će se u hali 3 Beogradskog sajma predstaviti najnoviji modeli motocikala Ducati, Kawasaki i Kymco.
Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a ulaznica za “Family Day” (roditelji sa decom do 16 godina) – 500 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.♦