Bela Crkva: LSV osuđuje napad na novinara Stefana Cvetkovića

31/01/2016 Off By

 

Nastavlja se: opština Bela Crkva

Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava novinara Stefana Cvetkovića u njegovoj borbi za istinu, a od nadležnih zahteva da što pre sankcionišu Aleksića i vrate mir koji je vladao Belom Crkvom do 15. januara


 

Info: Sandra Ristić, predsednica Opštinskog odbora LSV Bela Crkva

 

LIGA socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad i pretnje koje je juče uputio novinaru Stefanu Cvetkoviću zamenik predsednika Opštine Bela Crkva Marjan Aleksić.

Očekujemo da nadležni organi tim povodom hitno reaguju i da za Aleksića zakoni jednako važe, bez obzira na to što je on opštinski funkcioner i ujedno i funkcioner SNS.

Sasvim je jasno da je ovom predstavniku “prekomponovane” vlasti zasmetalo to što se novinar Stefan Cvetković usudio da priča o načinu na koji je to učinjeno kolegama iz Produkcijske grupe “Mreža”, pa je pokušao da to spreči na sebi svojstven način.

Budući da za nasilje primenjeno prema odbornicima LSV i DS pre dve nedelje niko nije odgovarao, Aleksić je, očito, bio uveren da može i da maltretira ljude i lomi telefone svakome ko mu zasmeta.

Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava novinara Stefana Cvetkovića u njegovoj borbi za istinu, a od nadležnih zahteva da što pre sankcionišu Aleksića i vrate mir koji je vladao Belom Crkvom do 15. januara.

Građanke i građani Bele Crkve znaju na koji način je prekomponovana vlast u njihovoj opštini i znaće to da kazne na izborima koji nas očekuju za nekoliko meseci.♦