Kolo u nekoliko gradova Srbije: večeras gost  Paraćina

Kolo u nekoliko gradova Srbije: večeras gost Paraćina

22/01/2016 Off By
Foto Jelene Janković

Publika će na koncertima imati priliku da vidi i izložbu fotografija Jelene Janković, fotografkinje koja se od prošle godine priključila timu Ansambla Kolo


Info: MILO RADOMAN

ANSAMBL KOLO je u nastavku 68. umetničke sezone održaće koncert u pozorištu u Paraćinu večeras, 22. januara. Ovaj koncert je jedan u nizu koncerata koje će Ansambl održati u više gradova Srbije.

Nakon Paraćina Kolo će održati koncerte u Novom Sadu, Užicu i Somboru. U Srpskom narodnom pozorištu na sceni „Jovan Đorđević“, 25. januara u 19 časova. Kolo će novosadskoj publici predstaviti igre i pesme iz svog bogatog repertoara, uz pratnju narodnog orkestra.

lčp2
Koncert u Užicu će održati u četvrtak 28. januara sa početkom u 20 časova na Velikoj sceni Narodnog pozorišta. U subotu 6.februara u 20 časova Kolo će nasatupiti u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru. Organizatori koncerta su Narodno pozorište i Kulturni centar „Laza Kostić“.
Publika će na koncertima imati priliku da vidi i izložbu fotografija Jelene Janković, fotografkinje koja se od prošle godine priključila timu Ansambla Kolo.♦