Stan porodici stradalog pripadnika Žandarmerije Stevana Sinđelića

Stan porodici stradalog pripadnika Žandarmerije Stevana Sinđelića

20/01/2016 Off By

Ključeve stana porodici Sinđelić uručio je komandant Žandarmerije Goran Dragović, a Dejan Luković komandant Petog odreda Žandarmerije u Kraljevu precizirao je da je ovaj odred prikupio oko 4 miliona dinara, a ostatak su obezbedili pripadnici ostalih odreda i komande žandarmerije, kao i OTP banka


 

Info: PRESS BIRO MUPA

 MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas uručenju ključeva stana porodici stradalog pripadnika Žandarmerije Stevana Sinđelića, koji je izgubio život 28. avgusta 2014. godine, prilikom obavljanja službenog zadatka u Kopnenoj zoni bezbednosti na teritoriji opštine Kuršumlija.

Ministar je rekao da je ovo specifičan trenutak za sve, težak jer podseća na čoveka koji je svoj život dao za otadžbinu, a s druge strane i trenutak porodične radosti jer se njegova porodica useljava u svoj stan.

„Želim da istaknem ulogu veoma humanih i solidarnih momaka iz Žandarmerije, njihova zasluga je apsolutno najveća i oni su prikupili svoja sredstva i pomogli da ovo postane realnost“, istakao je Stefanović i izrazio zahvalnost predstavnicima OTP banke koji su značajno pomogli, kao i svim ljudima koji su lično doprineli da porodica Sinđelić dobije stan.

Ključeve stana porodici Sinđelić uručio je komandant Žandarmerije Goran Dragović, a Dejan Luković komandant Petog odreda Žandarmerije u Kraljevu precizirao je da je ovaj odred prikupio oko 4 miliona dinara, a ostatak su obezbedili pripadnici ostalih odreda i komande žandarmerije, kao i OTP banka.

„ Danas ponosno stojim ispred vas i želim da istaknem da su momci Žandarmerije osim hrabrosti pokazali i humanost“, poručio je Luković.♦