Velika antikorupcijska akcija: iza rešetaka 79 osoba

Velika antikorupcijska akcija: iza rešetaka 79 osoba

26/12/2015 Off By

Stefanović je na konferenciji za novianre rekao da su istrage vođene od 2004. godine do danas, da će akcija biti nastavljena i da niko neće biti pošteđen


Info: AGENCIJE

MINISTAR unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas na Konferenciji za mewdije da je u najopšežnijoj akciji u borbi protiv korupcije uhapseno 79 osoba među kojim i bivši ministar Slobodan Milosavljević, pomoćnici ministra, direktori javnih preduzeća, biznismeni, a da naneta šteta iznosi više od 100 miliona evra.

zeljko-zunic-slobodan-milosavljevic-foto-fonet-1451118183-812095

Iza rešetaka: Željko Žunić Slobodan Milosavljević

Stefanović je na konferenciji za novianre rekao da su istrage vođene od 2004. godine do danas, da će akcija biti nastavljena i da niko neće biti pošteđen.
Ministar je takođe rekao da će u redovnom postupku protiv još 39 lica biti podnete krivične prijave.


 

Uhapšeni su i Zorana Marković bivša direktorka Agencije za borbu protiv korupcije, Mila Jezdimirović bivša direktorka Dunav osiguranja i bivša Dačićeva savetnica, sekretar za urbanizam i građevinske poslove Beograda Nenad Komatina, Dušan Protić bivši pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, Zoran Šćepanović, predsednik UO Vojvodina, Dobrivoje Sudžum, bivši pomoćnik ministra trgovine Milosavljevića, Zoran Radoman pokrajinski Sekretar za finansije, Radmila Spasić, predsednik UO Delta invesment i drugi.