Novi Sad: uhapšen prodavac droge

Novi Sad: uhapšen prodavac droge

18/11/2015 Off By

droga1811


Policija je uhapsila D. M. (1988), zbog osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija


 

Info: PRESS BIRO MUP – A

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su pretresom stana u Novom Sadu blizu 3,5 kilograma marihuane, više od 180 grama amfetamina, 112 grama praha sumnjivog na hašiš, dvadesetak grama praha sumnjivog na kokain, 600 grama praha namenjenog „miksovanju“ narkotika i 1.424 tablete „ekstazija“. Pronađena je i vaga za precizno merenje, presa i oprema za pakovanje droge, kao i nelegalno oružje, pištolj i automatska puška i više od 900.000 dinara, u domaćoj i stranoj valuti.

Policija je uhapsila D. M. (1988), zbog osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.
D. M. je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, u zakonskom roku.
Sumnja se da je, juče, D. M. prodao marihuanu dvojici Novosađana kod kojih je policija pronašla narkotik, pa će protiv obojice podneti krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćeno držanje opojnih droga.♦