Internetski portal na bošnjanskom – raduje se pokolju u Parizu

Internetski portal na bošnjanskom – raduje se pokolju u Parizu

14/11/2015 Off By

 

Jučer je izveden veliki napad s oko 10 napadača na mušrike Francuze. Napad su izvela braća koja su bila naoružana eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza,navode Vijesti


(Info: Agencije) – INTERNETSKI portal Vijesti ummeta na bošnjačkom jeziku, koji podržava Islamsku državu, s radošću je izvestio o pokolju u Parizu. Naveli su da se radi o “radosnoj vijesti za sve iskrene muslimane”.

“RADOSNA VIJEST ZA SVE ISKRENE MUSLIMANE!!!
Zahvala samo tebi pripada o Allahu naš.
Jučer je izveden veliki napad s oko 10 napadača na mušrike Francuze. Napad su izvela braća koja su bila naoružana eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza.
Jedan od napada je izveden na ulazu u stadion na kojem su jučer navečer Francuska i Njemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gdje je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih grupa. Na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika.
Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Allaha da ih primi i uvede u najveće džennetske odaje. Amin.
O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigdje na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah”, napisali su na portalu.♦