Identifikovan 14-godišnjak koji je kamenovao autobus s fudbalerima Srbije

Identifikovan 14-godišnjak koji je kamenovao autobus s fudbalerima Srbije

08/10/2015 Off By

Iz Fudbalskog saveza Srbije sinoć su potvrdili da su kamenicama pogođena dva stakla iza vozača autobusa s reprezentativcima Srbije, nakon čega se oglasila albanska policija istakavši da radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do incidenta i pronalasku počinitelja


autobus
Info: Press AA

POLICIJA u Tirani uspela je da otkrije identitet osobe koja je sinoć kamenovala autobus reprezentacije Srbije, na putu od aerodroma prema hotelu, a prema prvim informacijama radi se o maloletniku, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako navode iz albanske policije, reč je o četrnaestogodišnjaku M.Q., za kim je raspisana poternica.
Iz Fudbalskog saveza Srbije sinoć su potvrdili da su kamenicama pogođena dva stakla iza vozača autobusa s reprezentativcima Srbije, nakon čega se oglasila albanska policija istakavši da radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do incidenta i pronalasku počinitelja.
MUP Albanije potvrdio je juče da je sve spremno kako bi se susret “visokog rizika” odigrao bez ikakvih delovanja van terena, koji bi eventualno uticali na tok utakmice. Saopšteno je da će utakmicu osiguravati 2.300 pripadnika policije.
Duel u Elbasanu zakazan je za večeras u 20:45 časova, u pretposlednjem kolu grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj naredne godine.♦