Glasajte za PC Press Top50 2023 Nagradu publike!

Glasajte za PC Press Top50 2023 Nagradu publike!

11/01/2024 Off By BERB

Počelo je glasanje za nagradu publike u okviru 27. dodele PC Press Top50 priznanja za najbolje onlajn stvari u Srbiji.

Ovo jedinstveno Top50 priznanje je od početka do kraja u rukama publike, stoga konačnu odluku imaju čitaoci i posetioci pcpress.rs sajta!

Gde i kako glasati?

Kao i prethodne godine, glasanje se obavlja na PC Press Facebook-u, koji zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Da biste glasali, pošto se glasanje obavlja javno preko društvene mreže Facebook, morate imati Facebook nalog.

Detaljna pravila za glasanje možete pročitati ovde, a direktan link ka anketi možete pronaći ovde, a do nje možete doći i posetom Facebook stranici PC Press-a.
Glasanje traje tačno sedam dana, od srede 10.01.2024. u 16:45 do srede, 17.01.2024. u 16:45, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen.

Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas, stoga, glasajte za svoje favorite!

Ko su kandidati?

Evo i liste od 10 predloga:

Eko straža – Facebook stranica
Studenti beogradskih univerziteta – SBU – Facebook stranica
Beki – YouTube kanal
Hugestaff – YouTube kanal
Miloš Milaković – YouTube kanal
Serbialive Beograd – Instagram profil
Kulturna stranica – Instagram profil
Joshua Franklin (itsjothf) – TikTok nalog
Filmokratija – TikTok nalog
Stomačko – Internet sajt

Ove godine, 27. put redakcija PC Press-a pretražuje domaći Internet tragajući za najboljim sajtovima, nastupima na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama. Cilj je na jednom mestu okupiti ono najbolje što domaće Internet nebo ima. Što se tiče ostalih dobitnika, o njima se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija. Ovogodišnja svečanost dodele Top50 priznanja održaće se 5. februara 2024. godine, u Narodnom muzeju a snimak prošlogodišnje svečanosti (Top50 2022) možete pogledati na ovom linku.