Реновиран објекат Полицијске испоставе у Суботици

Реновиран објекат Полицијске испоставе у Суботици

11/12/2023 Off By BERB

Foto: mup.gov.rs

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас комплетно реновиран објекат Полицијске испоставе у Суботици и том приликом поручио да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у опремање како би полицијски службеници имали што боље услове за рад.

„Модернизацијом и бољим условима за рад у овој полицијској испостави у коју се раније није улагало, полицијски службеници ће своје задатке обављати још ефикасније. Тиме ће и безбедност грађана бити осигурана, док ће услуге које им Министарство унутрашњих послова пружа бити правовремене и још боље“, рекао је министар Гашић.

Министар је током посете заједно са помоћником директора полиције генералом Дејаном Луковићем, разговарао са руководиоцима ПУ Суботица и о ситуацији у вези са ирегуларним мигрантима и појачаним активностима полиције у сузбијању кријумчарења људи.  Министар Гашић је и овом приликом истакао да је безбедност грађана на првом месту и да ће одлучне акције у сузбијању ирегуларних мигранција и кријумчарења људи полиција спроводити све док овај безбедносни проблем не буде решен.