37. EXPO-ZIM – sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije od 30. novembra do 3. decembra na Beogradskom sajmu

37. EXPO-ZIM – sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije od 30. novembra do 3. decembra na Beogradskom sajmu

29/11/2023 Off By BERB

EXPO-ZIM, sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, biće održan od četvrtka, 30. novembra, do nedelje, 3. decembra 2023. godine, u Hali 5 Beogradskog sajma.

Kao najuzbudljiviji događaj sezone, Expo-zim ne prestaje da bude svet snega, brzine i adrenalina, posvećen ljubiteljima zimskih sportova, skijanja, snoubordanja, klizanja ili planinarenja, i zimskog ugođaja uopšte. Posetioci Expo-zima uvek su korak ispred svih, prvi saznaju o najnovijim inovacijama u svetu zimske sportske opreme, vrhunskim skijaškim naočarima, najnovijim modelima skija ili najmodernijim tehničkim materijalima za skijanje.

I za profesionalce i za početnike, izlagači će izneti sve što čini dobro zimsko raspoloženje: najnovije modele skija i vezova, skijaške cipele prilagođene različitim stilovima i nivoima veštine, štapove za skijanje sa inovativnim karakteristikama, snoubord opremu prilagođenu različitim stilovima vožnje, jakne otporne na vremenske uslove sa termoizolacijom, pantalone, rukavice, kape, šalove, termočarape i drugu odeću za održavanje toplote, kacige, zaštitne naočare, štitnike za ruke i kolena, čizme otporne na vodu i sneg, inovativne modele sanki i opreme za zabavu na snegu, itd.

Svi učesnici u programima ove sajamske manifestacije – uvoznici, proizvođači, turoperatori, menadžeri zimskih odmarališta, kompanije i prodavci sportske opreme i odeće, instruktori skijanja, snouborda ili penjanja, sportska udruženja, sportisti i tehničari-serviseri, osiguravajuća društva – spremni su da daju savete, odgovaraju na pitanja i dele znanje i iskustvo o opremi prilagođenoj potrebama posetilaca, o tehnikama održavanja opreme i bezbednosti, o ponudama i popustima na opremu renomiranih brendova.

Za one koji svake godine ovaj događaj iščekuju sa velikim nestrpljenjem, izlagači najavljuju i tradicionalne sajamske popuste i do 50 odsto. Pokazalo se da je, po pravilu, najveće interesovanje za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove – skije, cipele, vezove, klizaljke, snoubord, ski-kombinezone, rukavice, kape, naočare i drugo, te za komisionu prodaju, promociju ekstremnih sportova, usluge ski-servisa, za servisiranje zimske opreme.

Suorganizator Expo-zima – Asocijacija “Sport za sve” – potrudiće se da ova manifestacija zadrži magnetnu privlačnost za one koji traže zimsku kombinaciju aktivnog odmora, koristi i zabave. Uz to, sajam je ostao direktno i efikasno promotivno sredstvo za velike brendove u ovom sektoru, spona sa krajnjim kupcima i podrška njihovoj radoznalosti i izborima, značajno sredstvo uticaja na ponašanje pri kupovini i zadržavanje tržišta.

Među tridesetak direktnih i zastupljenih izlagača, koji žele da zadovolje različite potrebe i namere posetilaca Expo-zima, naći će se i Intersport S trgovina, Markoni sport, ASW sport plus, Avantura park, Snow Crew, White window, Triatlon klub Zaječar, Ski Bus – udruženje ljubitelja skijanja, Salto M i drugi.

***

Radno vreme Expozima biće od 10 do 20 časova.

Cena ulaznice je 500 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.