Promocija turističke ponude Srbije u Budimpešti

Promocija turističke ponude Srbije u Budimpešti

04/10/2023 Off By BERB

Foto: TOS

 

Turistička organizacija Srbije je 3.oktobra 2023. godine u saradnji sa nacionalnim avio-prevoznikom Er Srbija organizovala uspešnu promociju turističke ponude Srbije u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Budimpešti. Događaju je prisustvovao veliki broj mađarskih turoperatera, kao i predstavnici Međunarodnog udruženja „SKAL“.

Tokom promocije je predstavljena kompletna raznovrsna turistička ponuda Srbije, kao i direktni avio letovi na relaciji Beograd – Budimpešta. Promocija je završena degustacijom srpskih specijaliteta i vina, kao i nagradnom igrom sa glavnom nagradom u vidu avio-karata Er Srbije i besplatnog vikenda za dvoje u hotelu Gorski na Kopaoniku.

Ova promocija bila je uspešan korak unapređenju saradnje sa mađarskom turističkom privredom, a očekujemo da će doprineti i daljem rastu broja Mađarskih turista u našoj zemlji.

U planu je da tokom proleća naredne godine Turistička organizacija Srbije ugosti predstavnike turoperatera iz Mađarske u okviru studijskog putovanja tokom kojeg će im biti prezentovane turističke destinacije i turistički proizvodi Srbije koje još ne poznaju dovoljno, kao i B2B sastanci sa predstavnicima turističke privrede u Srbiji.