Policija uhapsila pet osoba zbog droge i oružja

Policija uhapsila pet osoba zbog droge i oružja

14/09/2015 Off By

Uhapšeni su A.M. (1985), M. Đ. (1993.), M. Đ. (1996.), N. Đ. (1965), N. S. (1992) iz Beograda i Sarajeva. Navedene osobe osumnjičene su da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i udruživanje radi vršenja krivičnih dela


droga i oružje
Info: Press Biro MUP-a


PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su pet osoba i zaplenili oko 76 grama „spida“, 45 tableta „ekstazija“, 3 grama „ekstazija“, kokain, elektronsku vagicu za precizno merenje na kojoj je bilo tragova „spida“ i marihuane, a pronašli su i zaplenili i dve šok-bombe.

Uhapšeni su A.M. (1985), M. Đ. (1993.), M. Đ. (1996.), N. Đ. (1965), N. S. (1992) iz Beograda i Sarajeva. Navedene osobe osumnjičene su da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.
Pretresom dvojice osumnjičenih, u donjem vešu i torbici su pronađene dve šok bombe, a kod dvojice je, ličnim pretresom i pretresom kuće jednog od njih, pronađena droga: „spid“, „skank“ i kokain, kao i vagica za precizno merenje, na kojoj su se nalazili tragovi droge.
Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni dežurnom javnom tužiocu Višeg suda u Beogradu.
Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na 150.000 dinara.♦


KRIMI

Preševo: uhapšen policajac zbog traženja mitapolmito

Postoje osnovi sumnje da je A.B. tokom obavljanja službene dužnosti, kao član interventne patrole, od osobe. koja je

 

 

 

 

MUP: uhapšen zbog sasada marihuanemarihuana

  Na graničnom prelazu Gradina, policija je zaplenili preko pet kilograma opojne droge heroin i uhapsili DŽ.R. (1957),

 

 

 

 

 

Uhapšeno jedanaest zaposlenih u ”M Auto” Nišm auto

Sumnja se da je D. K. u toku 2014. godine i 2015. godine, organizovao rad devet tehničkih pregleda

 

 

 

 

znuđivači iza rešetakaiznuda

Sumnja se da je V.O., zajedno sa Novosađankom, uhapšenom u julu ove godine, tražio od jednog Vrbašanina da