Ускоро Кровни споразум о сарадњи Поште Србије и „DHL”-a

Ускоро Кровни споразум о сарадњи Поште Србије и „DHL”-a

06/09/2023 Off By BERB

Фото: Пошта/Тијана Рајковић

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић састао се данас са генералним директором компаније „DHL Express Србија” Фионом Хериотом, са којим је разговарао o будућој сарадњи две компаније.

 

Договорено је да ЈП „Пошта Србије” и „DHL Express Србија” сарадњу успоставе у области логистике, у виду партнерства на Поштином пројекту паметне испоруке пошиљака путем мреже пакетомата, као и на дигиталној услузи Поште еНовчаник, што се поклапа са плановима „DHL”-а да настави са инвестицијама у Србији и повећа присутност у овом делу Европе.

„Изабравши Пошту Србије за свог партнера, „DHL” је препознао озбиљност наше компаније, као и поверење које наши корисници имају у нас због свега што радимо данас. У наредном периоду очекује нас потписивање Кровног споразума којим ћемо конкретизовати данашње договоре и заједничким делањем и улагањем у Србији, понудити још брже, сигурније и једноставније услуге”, рекао је Зоран Ђорђевић.

Састанку су испред компаније „DHL Express Србија” присуствовали и оперативни директор Жарко Трбовић, IT директор Мирослав Трикић и руководилац пословница Тања Лазић, а из Поште Србије извршни директори Саша Трандафиловић и Небојша Марковић, директорка Функције поштанске мреже Мирјана Рафаел и директорка Функције правних послова и управљања непокретностима Наташа Димитријевић.