Sajam: Otvorite vrata globalnim mogućnostima – Studirajte u Australiji!

Sajam: Otvorite vrata globalnim mogućnostima – Studirajte u Australiji!

01/09/2015 Off By

Cilj sajma je da se približi Australija kao destinacija studiranja. Svi posetioci će biti u mogućnosti da dobiju informacije o studiranju direktno od predstavnika australijskih obrazovnih institucija i od zaposlenih u agenciji Bridge Blue


 

australija

Info: Bridge Blue

 

GLOBALNA agencija za obrazovanje Bridge Blue Serbia organizuje sajam australijskog obrazovanja pod nazivom “Studirajte i živite u Australiji” koji će se održati 13. septembra u hotelu Metropol Palace od 13.00 do 17.00 sati.

Sajam je namenjen svima koji žele da se usavrše, steknu kvalitetno obrazovanje i internacionalno priznate diplome u jednoj od najrazvijenijih i najpoželjnijih zemalja za život na svetu.
Posetioci sajma će imati priliku da saznaju sve informacije o opcijama studiranja u Australiji, proceduri i uslovima upisa i dobijanja studentske vize, radu u toku studija i o studentskom životu u Australiji.
Sajam organizuje globalna agencija za obrazovanje Bridge Blue, koja ima 18 kancelarija širom sveta, zajedno sa njenom kancelarijom u Srbiji koja niz godina uspešno upisuje studente iz svih zemalja regiona na studije u Australiji.
Cilj sajma je da se približi Australija kao destinacija studiranja. Svi posetioci će biti u mogućnosti da dobiju informacije o studiranju direktno od predstavnika australijskih obrazovnih institucija i od zaposlenih u agenciji Bridge Blue.
Kao zemlja engleskog govornog podrućja, sa visokim standardom života, stabilnom ekonomijom, prijatnom klimom, niskom stopom kriminala i velikim brojem poslovnih mogućnosti Australija je treća zemlja u svetu po broju internacionalnih studenata, a njeni gradovi kao što su Melburn i Sidnej svake godine ulaze u 10 najboljih gradova za studiranje u svetu.
Ulaz na sajam je besplatan ali prethodna registracija je obavezna. Više informacija i link za registraciju možete pronaći ovde http://www.bridgeblueglobal.com/education-fair-serbia/ .♦


SVET – EU

 BEČKI RAZGOVORI: KURC POZVAO EU DA VEĆU PAŽNJU POSVETI I BALKANSKOJ RUTIkonferencija278

Angela Merkel rekla je danas u Beču da ne može da kaže tačan datum kada će da bude

 

 

 

 

U BEČU O PROJEKTU AUTOPUTA NIŠ – PRIŠTINAbc27.8.

  Premijer Vučić je izjavio da Srbija može da počne radove na izgradnji deonice od 77 kilometara već

 

 

 

 

 

 

 

 

bec268BEČ: SUSRET VUČIĆA I HANA

Premijer Vučić informisao je komesara Hana o situaciji sa kojom se Srbija suočava kada je u pitanju priliv

 

 

 

 

 

 

 

 

VUČIĆ PRIMIO DEVENPORTAdevenport

Vučić i Devenport razgovarali su i o nastavku dijaloga Beograda i Prištine sutra u Briselu. Srpski premijer rekao