BEČ: FUDBALSKA UTAKMICA – PA RAZGOVORI

BEČ: FUDBALSKA UTAKMICA – PA RAZGOVORI

25/08/2015 Off By

Samit će u četvrtak, 27. avgusta otvoriti austrijski kancelar Verner Fajman, koji će o rezultatima, po završetku, informisati javnost zajedno sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, visokom predstavnicom za spoljnu politiku EU Federikom Mogerini i srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem


 

dacicvucicIZ MINISTARSTVA apoljnih poslova Srbije saopštavaju da če prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, učestvovati, u pratnji premijera Srbije Aleksandra Vučića, na dvodnevnoj konferenciji o Zapadnom Balkanu koja počinje sutra, 26. avgusta u Beču i koja je nastavak berlinskog procesa koji je prošle godine inicirala nemačka kancelarka Angela Merkel.

Istog dana, popodne, biće održan Forum civilnog društva Zapadnog Balkana, čiji je domaćin šef austrijske diplomatije Sebastijan Kurc, a učesnici su premijeri Srbije i Albanije, Aleksandar Vučić i Edi Rama.
U večernjim satima planirana je prijateljska fudbalska utakmica između “FC-Future EU” i “FC-EU”. Sudije će biti evropski komesar Johanes Han i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.
Samit će u četvrtak, 27. avgusta otvoriti austrijski kancelar Verner Fajman, koji će o rezultatima, po završetku, informisati javnost zajedno sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, visokom predstavnicom za spoljnu politiku EU Federikom Mogerini i srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem.
Istog dana biće održani odvojeni sastanci šefova diplomatija i ministara privrede zemalja regiona i predstavnika Evropske unije.
Bečki skup je prilika za predstavljanje infrastrukturnih projekata regiona, ali će se zbog aktuelne situacije na njemu razgovarati i o migrantima i azilantima.♦


DOGAĐAJI – DANAS

.

bebeMC: KONFERENCIJA ZA NOVINARE UDRUŽENJA «ZA ISTINU I PRAVDU O BEBAMA»

Zašto se ograničava istraga na vreme posle 1 januara 1970, kada su se bebe krale i ranije. Mi tražimo istrage od posle Drugog svetskog…

 

 

 

 

5vucicKONFERENCIJA ZA MEDIJE PREDSEDNIKA VLADE: POVEĆANJA ĆE BITI.TAČKA

Za srpsku privredu važne su naredne dve godine. Ove godine je poremećen na svetskom tržištu odnos valuta evra i dolara, pa se svi rezultati..

 

 

 

TEHNIČKI PREGLEDI POD KONTROLOM SAOBRAĆAJNE POLICIJEtehnički

  Uprava saobraćajne policije od januara do jula ove godine oduzela je 290 ovalašćenja za obavljanje tehničkom pregleda

 

 

 

 

 

 

OBAMA ZOVE VUČIĆAobama2

Vučić dobio lični poziv predsednika SAD Baraka Obame da prisustvuje na Samitu lidera koji će biti održan 29.