Завршни радови на реновирању објекта МУП-а на Новом Београду

Завршни радови на реновирању објекта МУП-а на Новом Београду

08/06/2023 Off By BERB

Foto: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас реконструисани објекат МУП-а, СИВ 2 у Новом Београду и истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у боље услове рада свих припадника како би се још ефикасније суочавали са безбедносним изазовима и бринули о сигурности свих грађана Републике Србије.

 

Министар Гашић је објаснио да је реновиран паркинг, постављене нове стражарске кућице, уређено степениште главног улаза у зграду, као и пријавница.

„У току су завршни радови на реновирању просторија у којима су смештени припадници Сектора унутрашње контроле, а такође је урађена и нова расвета у целом објекту“, рекао је министар.

Министар Гашић је нагласио да ће запослени у СИВ 2 добити и нову опрему како би још брже и ефикасније обављали свакодневне службене задатке.

„Улагањем у опрему припадника МУП-а биће олакшан свакодневни рад полиције, а грађани ће бити задовољнији брзином услуга које им пружа МУП“, истакао је министар и нагласио да Министарство унутрашњих послова тежи модернизовању полиције како би показалo да бринe о људима, њиховој безбедности и имовини.