Обележен Дан Поште Србије

Обележен Дан Поште Србије

07/06/2023 Off By BERB

Фото: Пошта/Вук Бранковић

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић, био је домаћин данашње свечаности којом је обележено 183 године од оснивања Поште Србије. Дан Поште Србије обележен је у Главној пошти у Новом Саду – граду који је овом приликом представљен као први град у којем ће Пошта Србије у потпуности прећи на еколошка возила и „зелена“ решења.

 

„У готово два века иза нас, Пошта Србије је увек представљала важан чинилац у нашој држави. Увек је била ту за грађане Србије који се и данас најчешће и најрадије ослањају на њу. Поверење које нам наши корисници поклањају из године у годину носи велику одгворност и даје нам подстрек да и у наредном периоду кроз све наше актуелне и будуће пројекте
проширимо асортиман и додатно побољшамо квалитет наших услуга“ изјавио је Ђорђевић
изражавајући велику захвалност Влади Републике Србије на подршци и смерницама помоћу којих Пошта Србије великим корацима иде напред.

Додао је да актуелном дигитализацијом услуга, увођењем нових услуга попут еНовчаника, еНотара, еАрхива, имплементацијом пакетомата широм земље, као и опремањем пошта и обнављањем возног парка, Пошта Србије жели да својим корисницима пружи најбољу, најбржу, најлакшу и најсигурнију услугу. Паралелно са тиме, ово јавно предузеће своју посвећеност заштити животне средине исказаће даљом набавком електричних возила и увођењем соларних панела чија ће имплементација започети управо у Новом Саду – првом граду у којем ће комплетни возни парк Поште Србије бити замењен еколошким електричним
возилима.

„Највећу захвалност дугујемо вредним и марљивим запосленима у нашем великом систему, нашој великој породици којој честитам Дан Поште Србије знајући да ћемо до нашег наредног рођендана бити још бољи, још конкурентнији, још ефикаснији и још успешнији.

Захваљујем и присутним синдикатима који су део нашег радног тима у актуелној реорганизацији и систематизацији и који сведоче о нашем тимском раду. Само заједничким снагама доћи ћемо до најбољих резултата и постати лидери не само у Србији, већ и у региону и земљама Отвореног Балкана“, изјавио је Ђорђевић.