Wine Garden – 3. i 4. jun u Botaničkoj bašti

Wine Garden – 3. i 4. jun u Botaničkoj bašti

08/05/2023 Off By BERB
Foto: Ivana Čutura

 

Petu godinu zaredom Botanička bašta „Jevremovac“ će tokom prvog vikenda juna postati vinska bašta.
Jedna od najpopularnijih manifestacija prestonice Wine Garden je od prvog izdanja prevazišla okvire vinskih događaja na koje su posetioci navikli. Ova manifestacija nije posvećena samo vinu, već je prerasla u događaj na kome se okupljaju i ljubitelji prirode, muzike i odlične hrane.

 

Iz godine u godinu je vinska ponuda sve bogatija, tako da će ove godine „rajsko piće“ posetiocima ponuditi više od 80 vinarija iz Srbije, regiona i sveta. Degustacije vina su neograničene i besplatne, a za bolji užitak svaki posetilac će na ulazu dobiti vinsku čašu.

Osim vina posetioce, kao i svake godine, očekuje i bogat izbor sireva i hrane, a sve će biti začinjeno i raznovrsnim muzičkim i zabavnim programom na čak pet punktova širom Botaničke bašte. Sviraće se džez, evergreen, strana pop i filmska muzika, najlepša dela klasične muzike, a igraće se swing i rockabilly. Na velikim zelenim površinama će biti postavljeni lejzi begovi i prostirke za sedenje, tako da će svako moći da pronađe svoj kutak za uživanje.

Iako se Botanička bašta prostire na preko 5 hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu. Wine Garden je jedina vinska manifestacija u regionu gde se iz godine u godinu traži karta više!

Kapije će za posetioce biti otvorene 3. i 4. juna od 14 do 21 čas, a ulaznice po ceni od 1.500 dinara se u pretprodaji mogu kupiti online na Tickets.rs ili direktno na prodajnim mestima Ticket Vision.

Producenti su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event, uz podršku Turističke organizacije Beograda koja je Wine Garden uvrstila među najznačajnije manifestacije u gradu.

Više informacija na www.winegarden.rs i na Facebook i Instagram profilima manifestacije.