Na Palić otputovalo 150 mladih u organizaciji Kancelarije za mlade 

Na Palić otputovalo 150 mladih u organizaciji Kancelarije za mlade 

28/04/2023 Off By BERB
Foto: Kancelarija za mlade
Kancelarija za mlade Grada Beograda nastavila sa programom besplatnih putovanja za mlade. Danas je na Palić otputovalo 150 mladih u organizaciji kancelarije.
“Ovo je drugo po redu besplatno putovanje ove godine u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda. Mladi će naredna tri dana provesti na Palićkom jezeru sa obilascima brojnih istorijskih, kulturnih i prirodnih znamenitosti. Putovanja u inostranstvo i obilazak znamenitosti drugih zemalja svakako sa sobom nosi posebnu čar, ali veliki broj mladih nije u potpunosti upoznat sa lepotama sopstvene zemlje, zato smo mi fokusirani na putovanja po Srbiji. Postoje mnoga značajna i lepa mesta u Srbiji koje bi trebalo obići, a vikend putovanja, kakvo je i ovo, odlična su prilika za tako nešto – nije vam potrebno previše vremena za obilazak bilo koje atrakcije. Nadam se da će se mladi lepo provesti i ponešto novo videti i naučiti.” – izjavila je Milica Papić, direktorka Kancelarije za mlade Grada Beograda.
Do kraja godine biće organizovana putovanja svakog meseca. Sledeće putovanje biće organizovano već u maju u Vrnjačku Banju.Mladi mogu da se prijave za putovanja na Instagram stranici Kancelarije za mlade, telefonom ili lično.