Portparol V. Jeremića Nikola Jovanović traži da Vučić podnese ostavku!

Zahvajujem se Zorani Mihajlović što je priznala da je Vučićevo istresanje džakova sa glasovima pred TV kamerama bilo farsa. Poručujem joj da se ne nada da će je napadi na Vuka Jeremića dovesti na mesto novog premijera Srbije i predsednika SNS-a


IZJAVE Zorane Mihajlović su novi dokaz nervoze koje je u redovima naprednjaka izazvala odluka Vuka Jeremića da se kandiduje za predsednika Srbije.
Ako Vučić smatra da je bolji kandidat od Jeremića pozivamo ga da skupi hrabrost i izađe na TV duel, umesto što govori kroz kompromitovane ministre-preletače, poznate po neispunjenim obećanjima i podršci za britanski predlog rezolucije o Srebrenici.
Isto tako, pozivamo Vučića da ispuni obećanje da će podneti ostavku na mesto premijera i da tako prestane da zloupotrebljava državne resurse u svrhu kampanje.
Zahvajujem se Zorani Mihajlović što je priznala da je Vučićevo istresanje džakova sa glasovima pred TV kamerama bilo farsa. Poručujem joj da se ne nada da će je napadi na Vuka Jeremića dovesti na mesto novog premijera Srbije i predsednika SNS-a. Preletači kao što je ona ne uživaju poverenje ni članova svoje stranke, a kamoli građana Srbije.
Ovo će biti poslednja kampanja u kojoj će otvarati nezavršene autoputeve i mostove, po čemu je već postala prepoznatljiva u narodu.
Sa jednom njenom prethodnom izjavom se slažem, a to je da su nam „radikali doneli rat, bedu i mafijaše“.

Next Post

Vučić: biće izbora - ali samo za Predsednika!

pon feb 27 , 2017
  PREMIJER Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas Televiziji Beograd da vanredni parlamentarni izbori neće biti održani uporedo s […]

DANAS