Београдски маратон – прилика да се превазиђу све баријере

Београдски маратон – прилика да се превазиђу све баријере

04/06/2021 Off By BERB

У недељу, 7. јуна, биће одржан 34. Београдски маратон, а председница Почасног одбора те манифестације и министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић рекла је да је то још једна прилика да се покаже како заједничким радом, трудом и вољом могу бити превазиђене све баријере.

 

 

Подсећајући да ће маратон бити одржан под слоганом „Без баријера“ и да је слоган „Србија без баријера“ порука коју шаље Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Кисић Тепавчевић је истакла да је циљ Министарства друштво једнаких могућности за све.

„Овај слоган се односи на особе са инвалидитетом и драго ми је што су се ове године организатори определили за шетњу задовољства у којој ће учествовати особе са инвалидитетом“, рекла је Кисић Тепавчевић.

Како је додала, због пандемије Ковид 19 претходних месеци живот је био пун препрека и ограничења, али је сада, захваљујући вакцинацији, пред нама период без баријера.

Кисић Тепавчевић је на крају још једном позвала све који се нису вакцинисали да то и учине, како би се живот што пре вратио у нормалне токове.