Nova radna mesta u Vojnotehničkom institutu za istraživače

Nova radna mesta u Vojnotehničkom institutu za istraživače

03/05/2021 Off By BERB

Foto: mod.gov.rs

 

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je danas sve zainteresovane da se prijave na konkurs za prijem 44 lica u radni odnos na neodređeno vreme na Vojnotehničkom institutu (VTI), precizirajući da je najveći broj radnih mesta za istraživače.
 

Ministar Stefanović istakao je da mladi imaju priliku da dobiju posao u renomiranoj ustanovi, u kojoj mogu da steknu dragocena iskustva, ali i da pomognu Srbiji svojim znanjem.


„Imaju priliku, koja se ne ukazuje svakom i svuda, da zajedno sa iskusnim kolegama u VTI-u rade na razvoju novih naoružanja i opreme za Vojsku Srbije i njihovoj modernizaciji i na taj način stvaraju i svoju i budućnost naše vojske“, rekao je ministar Stefanović.

On je podsetio i da se intenzivno radi na poboljšanju standarda zaposlenih, te da će naučnoistraživački kadar, osim povećanja plata koja su pripadnici sistema odbrane već dobili, u junu uz platu dobiti i dodatnih 25 procenata.

Aktuelni konkurs nastavak je rada na ojačavanju snaga Vojnotehničkog instituta, u kojem je pre dve nedelje već počelo da radi 70 novozaposlenih, takođe mahom mladih istraživača.